Cabaretvoorstelling Richard Groenendijk: Om alles! zaterdag te zien op RTL 4

Cabaretvoorstelling Richard Groenendijk: Om alles! zaterdag te zien op RTL 4
Verhalen, ontboezemingen en typeringen

Kijktip :

Zaterdag 14 mei is op RTL 4 een registratie van de theatervoorstelling Om alles! van Richard Groenendijk te zien. Naast een bekende tv-persoonlijkheid uit tal van programma's (op dit moment bijvoorbeeld Think Inside the Box) is Groenendijk namelijk ook theatermaker.

Om alles! van Richard Groenendijk gemist? Kijk de hele show terug via Gids.tv.

Talenten
Het moge duidelijk zijn dat Richard Groenendijk van vele talenten is: cabaretier, presentator, tekstschrijver, zanger en bij vlagen ook acteur (wanneer hij bijvoorbeeld in het personage Jopie Parlevliet kruipt). Veel van die talenten zijn zichtbaar in de theatervoorstelling Om alles!, waarmee hij van 2017 tot 2019 door de Nederlandse theaters trok.

Verhalen
In Om alles! laat Richard Groenendijk zich van zijn scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad remme kant laat zien. De show is een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal en heeft een grote mond, maar ook een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet.

De voorstelling Richard Groenendijk - Om alles! is zaterdag 14 mei om 21.35 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de voorstelling Om alles! van Richard Groenendijk terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Richard Groenendijk: Om alles! zaterdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV