Unforgotten seizoen 4 vanaf zaterdag 14 mei te zien op NPO 2

Unforgotten seizoen 4 vanaf zaterdag 14 mei te zien op NPO 2
Extra lange afleveringen van Britse misdaadserie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 14 mei is het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten te zien op NPO 2. De zes afleveringen van dit seizoen worden in drie delen van anderhalf uur uitgezonden op de late zaterdagavond.

Unforgotten gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Sloperij
In een vriezer op het terrein van een sloperij wordt een gruwelijke vondst gedaan: een lijk zonder hoofd en handen. Het is nog onduidelijk hoe deze persoon aan zijn einde is gekomen, maar de identiteit en het moment van overlijden kunnen wél achterhaald worden aan de hand van een snoeppapiertje, een tattoo en een persoon die als vermist is opgegeven.

Tegenslag
Terwijl inspecteurs Cassie Stuart en Sunny Khan druk bezig zijn met deze zaak, verloopt ook op kantoor niet alles vlekkeloos. Cassie krijgt namelijk te maken met een flinke tegenslag: haar verzoek voor een vervroegd pensioen op medische gronden wordt afgewezen, wat betekent dat ze nog drie maanden aan het werk zal moeten.

Het vierde seizoen van Unforgotten is vanaf zaterdag 14 mei wekelijks rond 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Unforgotten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Unforgotten seizoen 4 vanaf zaterdag 14 mei te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV