De Luizenmoeder online meer dan 10 miljoen keer bekeken

De Luizenmoeder online meer dan 10 miljoen keer bekeken
Comedyserie razend populair

Nieuws

De Luizenmoeder is niet alleen op televisie, maar ook online een grote kijkcijferhit. De afleveringen van de comedyserie zijn inmiddels 10,3 miljoen keer aangeklikt op alle platformen van de publieke omroep.

Het gaat hierbij dus om het totaal aantal 'stream starts', het aantal keer dat een aflevering van De Luizenmoeder is begonnen met afspelen. 7,3 miljoen van het aantal stream starts is via NPO Start geweest, het voormalige 'Uitzending Gemist' van de publieke omroep.

De negen afleveringen van De Luizenmoeder waren een enorm succes op NPO 3. Na 750.000 kijkers voor de eerste aflevering groeide de serie uit tot een regelrechte kijkcijferhit met 1,4 miljoen, 2,4 miljoen, 3,5 miljoen, 3,4 miljoen, 3,2 miljoen, 3,1 miljoen, 3,3 miljoen en 3,2 miljoen kijkers voor de overige afleveringen. Dit zijn de aantallen kijkers op de uitzendavond op televisie, inclusief uitgesteld kijken zijn de meeste uitzendingen boven het aantal van 4 miljoen kijkers uitgekomen.

Het eerste seizoen van De Luizenmoeder wordt afgesloten met een speciale slotaflevering, met bloopers en niet eerder uitgezonden materiaal. Omroep AVROTROS heeft inmiddels een tweede seizoen aangekondigd.

De speciale aflevering van De Luizenmoeder is zondag 18 maart om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk ook het overzicht van de leukste fragmenten uit De Luizenmoeder.

Tags: uitzending, televisie, tv-serie, omroep, publieke omroep, gemist, comedy, npo, uitzending gemist, serie, bloopers, luizenmoeder, online, npo 3, avrotros, npo start, de luizenmoeder

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »