Donderdag in Khalid & Sophie: Vooruitblik Songfestival en toeslagenaffaire debat

Donderdag in Khalid & Sophie: Vooruitblik Songfestival en toeslagenaffaire debat
Dit zijn de gasten van donderdag 12 mei

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 12 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie donderdag 12 mei

  • Journalist Nynke de Jong en schrijver Philip Huff zijn vanavond het duo van dienst. We nemen met hen het nieuws van de dag door.

  • Vandaag werd er voor het eerst sinds het kabinet over de toeslagenaffaire viel, gedebatteerd over de uithuisplaatsing van kinderen van slachtoffers. Parlementair verslaggever Frits Wester en gedupeerden Faith Bruyning en Riemke Jansen vertellen.

  • Ook is Dimitri Verhulst vanavond bij ons te gast. Zijn nieuwe boek ‘Hebben en Zijn’ schijnt licht op onze eindigheid.

  • En we hebben de ultieme kijkwijzer voor de tweede halve finale van het songfestival. Podcastmaker Annefleur Schipper, radio-dj Frank van der Lende en hoofd styling Songfestival 2021 Diek Pothoven weten alles.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Khalid & Sophie: Vooruitblik Songfestival en toeslagenaffaire debat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV