Donderdag in BEAU: Gerard Joling geeft commentaar op tweede halve finale van Songfestival

Donderdag in BEAU: Gerard Joling geeft commentaar op tweede halve finale van Songfestival
Dit zijn de gasten van donderdag 12 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 12 mei.

De gasten bij Beau van donderdag 12 mei

  • Vanavond is de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Gerard Joling en Shirma Rouse kijken live en geven zodra het festival voorbij is hun deskundige commentaar.

  • Een historische dag voor de sterrenkunde: er is vandaag voor het eerst een foto van het zwarte gat in de Melkweg getoond. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en natuurkundige Jaco de Swart schuiven aan.

  • Van samen voetballen bij De Graafschap, tot harde interviews na de wedstrijd.Hans Kraay jr. en Ajax-trainer Erik ten Hag kennen elkaar al zo'n dertig jaar. Met de landstitel op zak neemt Ten Hag afscheid van zijn geliefde Ajax. Vanavond brengt Hans een ode aan hem.

  • De afgelopen zes jaar zijn er maar liefst 1675 kinderen van ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire uit huis geplaatst. Vandaag debatteerde de Tweede Kamer daarover.Wouter de Winther schuift aan, samen met toeslagenouders Janet Ramesar en Jurgen en Gerda Deceuninck.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV