Olympisch recordkampioen Ireen Wüst zondag 15 mei te gast in College Tour

Olympisch recordkampioen Ireen Wüst zondag 15 mei te gast in College Tour
Topschaatser is met pensioen

Kijktip :

Ze heeft haar schaatsen inmiddels aan de wilgen gehangen, maar Ireen Wüst (36) gaat de boeken in als de grootste Nederlandse Olympiër aller tijden. Zondag (15 mei) is ze te gast in College Tour voor een interview met Twan Huys en een zaal vol studenten.

College Tour met Ireen Wüst gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Medailles
Wüst heeft haar status als succesvolste Olympische sporter van Nederlandse bodem te danken aan de dertien medailles die ze haalde op vijf Olympische Spelen: zes gouden, vijf zilveren en twee bronzen plakken. Ze sloot dit jaar af met een prestatie die wereldwijd nog nooit vertoond is, namelijk als eerste sporter ooit bij vijf Winterspelen op rij goud veroveren.

Ambities
In maart van dit jaar was het echter mooi geweest. Een stampvol Thialf zag hoe Ireen Wüst haar laatste meters op de schaatsbaan maakte en er ging definitief een slot op haar overvolle prijzenkast. Wüst blikt in College Tour terug op haar buitengewoon imposante carrière en vertelt over haar ambities voor de toekomst.

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olympisch recordkampioen Ireen Wüst zondag 15 mei te gast in College Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV