Slotaflevering Boer zoekt vrouw zondag op NPO 1: wie zijn nog bij elkaar?

Slotaflevering Boer zoekt vrouw zondag op NPO 1: wie zijn nog bij elkaar?
Yvon Jaspers blikt terug

Kijktip :

Zondag (15 mei) sluit het seizoen van Boer zoekt vrouw af met de welbekende terugblik-aflevering. Die begint vanwege de laatste speelronde van de Eredivisie iets later dan gebruikelijk (20.55 uur in plaats van 20.25 uur). Enkele maanden na de laatste opnames ontvangt Yvon Jaspers alle boeren. De grote vraag is natuurlijk: wie komt alleen en wie neemt iemand mee?

Boer zoekt vrouw gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Landgoed
Op een landgoed in het midden van Nederland ontvangt Yvon de boeren die in september vorig jaar begonnen aan hun zoektocht naar de liefde. Ook de boeren die alleen online gevolgd werden maken hun opwachting. Natuurlijk zien we ook Evert, Hans, Janine, Jouke en Rob terug, die we de afgelopen weken uitgebreid konden volgen op televisie.

Lees verder onder de video's.

Samen of alleen?
Alle vijf de boeren gingen op citytrip. Bij Evert en Maud bloeide de liefde op; Evert zei zelfs van Maud te houden. Ook Hans en Annette leken voor elkaar gemaakt en Hans noemde Annette zijn "Grietje". Bij Janine ging het moeilijker: ze worstelde vooral met zichzelf in plaats van met Sander. Jouke en Karlijn hadden de grootste lol, maar Wendy hield de boot af bij Rob. Wie komt samen en wie alleen?

De laatste aflevering van Boer zoekt vrouw is zondag 15 mei om 20.55 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV