Nieuw seizoen Plakshot vanaf zondag 15 mei te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Plakshot vanaf zondag 15 mei te zien op NPO 3
Roel Maalderink is terug

Kijktip :

Roel Maalderink is vanaf zondag (15 mei) terug met het tweede seizoen van het satirische programma Plakshot. Hierin geeft Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot.

Plakshot gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Juice channels
In dit nieuwe seizoen buigt Maalderink zich over de wildgroei aan juice channels, onderzoekt hij waarom BN’ers om de haverklap excuses aanbieden en waarom journalisten steeds ijdeler worden. Ook dit seizoen staat bol van de verrassende en grappige gesprekken, maar bevat ook ontroerende momenten.

Matthijs van Nieuwkerk
In de eerste aflevering baalt broer Jos dat hij de huiskamer niet meer mag gebruiken nu het nieuwe seizoen begint. Roddelverslaggever Smaaldermans wordt op de rode loper gekust door Matthijs van Nieuwkerk. En dé oplossing voor de online haat die de deelnemers van Boer zoekt vrouw over zich heen krijgen.

Het nieuwe seizoen van Plakshot is vanaf zondag 15 mei wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Plakshot vanaf zondag 15 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV