Comedyserie Joardy Season vanaf zondag 15 mei te zien op NPO 3

Comedyserie Joardy Season vanaf zondag 15 mei te zien op NPO 3
Serie op basis van typetje Harco

Kijktip :

Vanaf zondag 15 mei is het eerste seizoen van de tragikomische webserie Joardy Season, waarin het typetje Harco de hoofdrol speelt, wekelijks te zien op NPO 3. De serie is een eigenaardige samenstelling van vreemde verhalen waarin steeds een ander tragikomisch figuur centraal staat.

Joardy Season aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Problemen
Harco ontmoet de meest uiteenlopende figuren. Ieder uit een eigen milieu, met eigen ambities en bijbehorende twijfels en problemen. Harco zegt precies wat hij denkt, lijkt geen voorbehouden of vooroordelen te hebben en staat voor alles open. Door zijn stoïcijnse houding worden de problemen van anderen in perspectief geplaatst. In de eerste aflevering ontmoet Hannah Hoekstra op haar eerste werkdag in het ziekenhuis de comateuze Harco.

Spannende situatie
Harco heeft een droom waarin hij zich als een vis in het water voelt bij het maken van een reportage als buurtcoach in zijn oude buurt, tot er een spannende situatie ontstaat. Hannah merkt dat haar kritische houding niet op prijs wordt gesteld in het ziekenhuis. Haar band met Harco wordt sterker. Die is in zijn coma op campingvakantie met Elgar en Philip, wat niet heel soepel gaat.

De tragikomische serie Joardy Season is vanaf zondag 15 mei wekelijks rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Joardy Season terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Comedyserie Joardy Season vanaf zondag 15 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV