Vanavond op tv: Inclusief Rutger, 2e seizoen Trapped & Het grote Songfestivalfeest

Vanavond op tv: Inclusief Rutger, 2e seizoen Trapped & Het grote Songfestivalfeest
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 mei

Kijktip :

Vanavond start het nieuwe programma van PowNed-gezicht Rutger Castricum, Typisch Rutger, waarin hij onderzoekt hoe woke hij is. Op NPO3 is de docuserie Social Media Murders te zien en Songfestivalliefhebbers kunnen, in aanloop naar de finale van zaterdag, genieten van Het grote Songfestivalfeest. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Thriller: In the Fade

Canvas
21:20 uur

Het filmdrama In the Fade (originele titel: Aus dem Nichts), van de Duits-Turkse regisseur Fatih Akin, is vrijdag te zien op Canvas.

Verhaal
Door een gruwelijke aanslag op haar gezin verliest Katja binnen een paar seconden alles waar ze zo veel van houdt. Door haar verdriet, radeloosheid en machteloosheid begint ze drugs al snel als een verzachtend middel te zien, waarin Katja zichzelf langzaam verliest. Op het moment dat ze alle hoop bijna verloren heeft, worden de daders gepakt en volgt er een slopende rechtzaak. Maar zal het recht ook zegevieren?

Crimedocs: Social Media Murders

NPO 3
21:34 uur

Vanaf vanavond is de Crimedocs-serie 'Social Media Murders' te zien op NPO 3. Hierin wordt op gruwelijke wijze duidelijk welke enorme nadelen er verbonden kunnen zijn aan het gebruik van social media...

Tinder
De reeks begint met het verhaal van Molly McLaren. Deze 23-jarige vrouw werd in 2017 vermoord door haar ex-vriend Joshua Stimpson. De twee ontmoetten elkaar op Tinder en kregen een relatie. Maar het gedrag van Joshua zorgde er al snel voor dat Molly de relatie beëindigde. Dat pikte hij echter niet.


Nieuw: Inclusief Rutger

NPO 2
22:19 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Inclusief Rutger te zien op NPO 2, waarin PowNed-presentator Rutger Castricum op zoek gaat naar zijn rol in een inclusieve samenleving. Zijn we niet allemaal een beetje doorgedraaid en hoe woke is hij zelf?


Comedy: Bridesmaids

Veronica
22:30 uur

De komedie Bridesmaids uit 2011, met onder anderen Rebel Wilson en Kristen Wiig, is vrijdagavond opnieuw te zien bij Veronica.

Verhaal
Annie heeft pech in de liefde, maar als haar beste vriendin Lillian verloofd is en haar vraagt om getuige te zijn, is ze in extase. Op het verlovingsfeest realiseert ze zich echter dat ze een rivaal heeft: Helen, een bruidsmeisje dat ook Lillian claimt als haar beste vriendin. Ze is rijk, aantrekkelijk, mondig en iemand die zich op haar gemak voelt als het middelpunt van de belangstelling. Alles wat Annie aanraakt, gaat mis. Maar toch bluft ze zich een weg door de dure en bizarre rituelen. Met één kans om het perfect te krijgen, zal ze Lillian en haar bruidsmeisjes laten zien hoe ver je gaat voor iemand van wie je houdt.


Start: Trapped seizoen 2

Canvas
23:04 uur

Op de Vlaamse zender Canvas is vanaf vanavond het tweede seizoen van de IJslandse thrillerserie Trapped (originele titel: Ófærð) te zien. Elke vrijdagavond rond 23.00 uur.

Brand
Het nieuwe seizoen begint meteen met een gruwelijk incident. Een man steekt zichzelf én de minister van Industrie in brand voor het parlementsgebouw in de hoofdstad Reykjavik. Het land is in shock en het is nog maar de vraag of de vrouwelijke minister het overleeft. En wat was het motief van de brandstichter?


Concert: Het grote Songfestivalfeest

NPO 3
23:21 uur

De avond vóór de grote finale van het Eurovisie Songfestival van 2022 kun je alvast in de stemming komen met een registratie van Het grote Songfestivalfeest, een concert dat in 2019 plaatsvond in de Ziggo Dome. Het is een soort 'greatest hits' op Songfestivalgebied.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Inclusief Rutger, 2e seizoen Trapped & Het grote Songfestivalfeest of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV