Nieuw seizoen Kopen zonder kijken begint maandag op RTL 4

Nieuw seizoen Kopen zonder kijken begint maandag op RTL 4
Huizenkopers nemen sprong in het diepe

Kijktip :

Het bijzondere huizenprogramma Kopen zonder kijken is vanaf maandag 16 mei terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke maandag is te zien hoe potentiële huizenkopers in het diepe springen en een huis aanschaffen zonder het ooit te hebben gezien.

Kopen zonder kijken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Oververhit
We hebben nog altijd te maken met een oververhitte huizenmarkt, waar het vrijwel onmogelijk is om een mooi huis voor de juiste prijs te bemachtigen. Deelnemers aan Kopen zonder kijken geven de zoektocht en aankoop van hun huis uit handen. Kunnen Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk het juiste huis vinden?

Geen idee
Vera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren dertig, nieuwbouw of toch een appartement? Ook weten ze niet waar het huis moet staan. Kortom: ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken.

Het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV