Slotaflevering Chateau Bijstand zie je maandag 16 mei op SBS6

Slotaflevering Chateau Bijstand zie je maandag 16 mei op SBS6
Meilandjes sluiten maand in de bijsta

Kijktip :

De Meilandjes zijn echte luxepaarden, dus houden ze een maand op bijstandsniveau leven wel vol? Die vraag brandde op ieders lippen voor de start van Chateau Bijstand. Maandag (16 mei) is de laatste aflevering te zien op SBS6.

Chateau Bijstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ups en downs
Het was een maand vol ups en downs voor de Meilandjes. Er werd volop geklaagd - over het budget, het huis, het eten en allerlei andere zaken - maar op andere momenten zetten Martien, Erica en Maxime er juist flink de schouders onder. De maand werd bovendien een stuk leuker door een huwelijksaanzoek van Leroy aan Maxime.

Terugblikken
In de laatste aflevering is te zien hoe Maxime positief getest wordt op corona en dus niet aanwezig kan zijn bij het grote evenement om de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen te bedanken. De maand in de bijstand zit erop, de familie maakt mensen uit de buurt blij met de spullen uit hun tijdelijke huis en blikken terug op hun tijd in de bijstand.

De laatste aflevering van Chateau Bijstand is maandag 16 mei om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Chateau Bijstand zie je maandag 16 mei op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV