Nieuw programma De roze supporters vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw programma De roze supporters vanaf maandag te zien op NPO 3
Strijden tegen homofobie in de voetbalwereld

Kijktip :

In de vierdelige serie De roze supporters worden voetbalfans en hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen voor het voetlicht gebracht. Want voetbal en homoseksualiteit gaan in Nederland nog steeds niet hand in hand. Deze week van maandag tot en met donderdag op NPO 3.

De roze supporters aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Spreekkoren
Nog altijd vliegen de homofobe spreekkoren je in de Nederlandse stadions om de oren. Een groep ADO Den Haag-supporters is het helemaal zat en richt acht jaar geleden de eerste 'roze' voetbal-fanclub van Nederland op: de Roze Regahs. Een baanbrekende ontwikkeling in supportersland, die al snel navolging krijgt.

Regenboogvlaggen
Een groep roze Feyenoorders zoekt contact en wil de tweede roze supportersvereniging van Nederland oprichten. Bij hun eerste gezamenlijke actie is het meteen raak, want tegen alle regels van de UEFA in wapperen er tijdens het EK in Boedapest toch regenboogvlaggen in het stadion. De reacties van andere supporters zijn heftig en intimiderend.

De serie De roze supporters is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dagelijks rond 21.45 uur/22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De roze supporters terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De roze supporters vanaf maandag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV