Vrijdag in Op1: Angela de Jong over finales Songfestival en Boer zoekt vrouw

Vrijdag in Op1: Angela de Jong over finales Songfestival en Boer zoekt vrouw
De gasten van Op1 van vrijdag 13 mei

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 13 mei.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van vrijdag 13 mei

  • Hard werkende Nederlanders hebben steeds meer moeite om rond te komen. De inflatie was al hoog en nu de energieprijzen door de oorlog in Oekraïne exploderen, zitten veel huishoudens met de handen in het haar. Hoe verdelen we de economische pijn? Dat bespreken we in Op1 met financieel journalist Jean Dohmen en Radar presentator Antoinette Hertsenberg.

  • Afgelopen zondag zagen bijna drie miljoen mensen hoe de boeren van Boer zoek Vrouw hun boerderij achterlieten voor een citytrip met hun prille liefdes. De grote vraag: heeft cupido raak geschoten of zijn de kersverse relaties alweer ten einde? Dit weekend krijgen de miljoenen fans antwoord in de seizoensfinale van het populaire programma en vanavond blikken we vast vooruit met tv-recensent Angela de Jong.

  • Nog één nachtje slapen en dan staat S10 in de finale van het Eurovisiesongfestival. Bij Op1 bespreken we met oud-jurylid Henkjan Smits, verslaggever Hila Noorzai en tv-recensent Angela de Jong wat de kansen zijn van S10. Direct na haar optreden komt Oekraïne, dat door de oorlog dit jaar de grote favoriet is, het podium op. Presentator Timur Miroshnychenko, de Oekraïense Cornald Maas, vertelt vanuit zijn ondergrondse bunker bij Kiev wat het songfestival dit jaar voor Oekraïne betekent.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Angela de Jong over finales Songfestival en Boer zoekt vrouw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV