Vitesse - Ajax live op tv (Eredivisie)

Vitesse - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in laatste speelronde

Sport :

Op zondag 14 mei spelen Ajax en Vitesse in de vierendertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het GelreDome. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van vertrekkend coach Erik ten Hag is kampioen van Nederland geworden door te winnen van sc Heerenveen. In deze wedstrijd valt voor de Amsterdammers dus niets meer te halen. Voor Vitesse staat ook weinig op het programma: ze mogen straks play-offs gaan spelen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Vitesse - Ajax is zondag 15 maart om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV