Feyenoord - FC Twente live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - FC Twente live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in laatste speelronde

Sport :

Op zondag 15 mei spelen Feyenoord en FC Twente in de vierendertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 4.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Twente

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Net als voor de nummer 1 en 2 van deze competitie is er ook voor nummer 3 Feyenoord niets meer te halen in de laatste wedstrijd van dit jaar. De nummer 4 FC Twente kan niet meer over Feyenoord heen en zal dus play offs gaan spelen. Een overwinning in de laatste speelronde kan natuurlijk wel de nodige

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Feyenoord - FC Twente is zondag 15 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN 4. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - FC Twente live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV