Giro d'Italia etappe 9 (Isernia – Blockhaus) live op tv en online

Giro d'Italia etappe 9 (Isernia – Blockhaus) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peleton?

Sport :

Nadat we gisteren over de heuvels in de buurt van Napels gingen en Thomas de Gendt er met de winst vandoor ging, is het zondag weer de beurt aan de rasklimmers. De finish is bergop met stukjes van 14% klimmen. Het echte werk! De etappe is te zien op Eurosport 1 en online te kijken via discovery+.

Bekijk ook het volledige etappeschema van Giro d'Italia 2022.

Volledige tijdschema etappe 9

  • 11.25 uur: start uitzending op Eurosport 1
  • 11.25 uur: start uitzending op discovery+
  • 11.55 uur: start etappe
  • 16.55 uur - 17.20 uur: finish etappe
  • 19.45 uur: samenvatting op Canvas

De tekst gaat verder onder het routeprofiel

Bron: Giro d'Italia

Favorieten
De grote favorieten voor deze etappe zijn de mannen die ook voor het algemeen klassement goede zaken moeten doen. Voor een finish bergop kijken wij automatisch naar Richard Carapaz, die ook nog eens tijd wil winnen. Natuurlijk is Simon Yates ook een grote kandidaat. We schrijven ook Bahrein-renners Mikel Landa en Pello Bilbao op. Voor de chauvinisten raden we dit keer Wilco Kelderman aan.

De negerde etappe van de Giro d'Italia 2022 is op zondag 15 mei te zien op Eurosport 1 en discovery+. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia etappe 9 (Isernia – Blockhaus) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV