Recensie: In Senior Year ontwaakt Rebel Wilson uit coma van twintig jaar

Recensie: In Senior Year ontwaakt Rebel Wilson uit coma van twintig jaar
Typische Amerikaanse komedie nu nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 13 mei is de film Senior Year te zien op Netflix. In 2019 was actrice, schrijfster en stand-upcomedian Rebel Wilson al te zien in een vrolijke komedie Isn't It Romantic, toen met een maatje meer. Nu doet Rebel hetzelfde trucje nog een keer voor Netflix, met een maatje minder dit keer. Lees hier de filmrecensie van Senior Year.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"High school has changed. But she hasn’t."
Een 37-jarige Stephanie ontwaakt na twintig jaar uit een coma en keert terug naar de middelbare school waar ze ooit een populaire cheerleader bij de Harding Bulldogettes was. Ze wil de verloren tijd in halen en alsnog prom queen te worden.

Actrice Rebel Wilson en cast in de film 'Senior Year'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,6

Fans van Rebel Wilson gaan absoluut leuke momenten beleven bij deze high school-komedie, die bovendien een ode brengt uit de jaren '90. Veel hits uit deze tijd komen voorbij, met onder andere een indrukwekkende en grappige remake van de videoclip (You Drive Me) Crazy van Britney Spears. Ook horen we bijvoorbeeld Sk8er Boi van Avril Lavigne en het prachtige The Power of Love van Jennifer Rush. Herkenbaarheid is de grote troef van Senior Year, die soms nog wel een glimlach op je mond tovert. Wilson doet eigenlijk percies hetzelfde als in al haar andere films, maar is wel waanzinnig afgevallen en dat alleen is vijf sterren waard. Echter is het verhaal niet nieuw, de humor niet altijd raak en de speelduur te lang om leuk te blijven, dus trekken we er weer drie vanaf. Twee sterren.

Cast
Naast Rebel Wilson (Isn't It Romantic) en Mary Holland (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window) zijn ook Angourie Rice (Spider-Man: Far from Home), Justin Hartley (This is Us) en Alicia Silverstone (Clueless) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Alex Hardcastle (Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire).

Vanaf 13 mei 2022 is de film Senior Year te zien op Netflix. Genre: Komedie, Drama. Tijdsduur: 111 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: In Senior Year ontwaakt Rebel Wilson uit coma van twintig jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV