Zondag bij Humberto: Bart Arens en Gerard Joling over Songfestival

Zondag bij Humberto: Bart Arens en Gerard Joling over Songfestival
Dit zijn de gasten van zondag 8 mei

Kijktip :

Ook deze zondag is Humberto Tan er weer om de zaken op een rij te zetten in zijn talkshow Humberto. Natuurlijk zal het Songfestival opnieuw centraal staan, onder meer Radio 2-dj Bart Arens is te gast. Dit zijn de gasten van zondag 16 mei.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 16 mei

  • D66 houdt vandaag een ledenbijeenkomst over grensoverschrijdend gedrag. De bijeenkomst komt in het weekend, waarin een nieuwe integriteitkwestie in het nieuws kwam. Frits Wester heeft het laatste nieuws.
  • 3,1 miljoen Nederlanders zaten gisteren klaar voor de finale van het Songfestival. NPO Radio 2-presentator Bart Arens maakte de hele week radio vanuit Turijn. Hij is vanavond te gast samen met oud-deelnemer en groot Songfestival-fan Gerard Joling.
  • In het jeugdprogramma Hoofdzaken vertellen kinderen in de kappersstoel hoe zij in het leven staan. Zo vertelde Lily dat ze gepest wordt op haar school. Haar krachtige woorden raakten veel mensen. Vanavond zijn Lily, haar moeder Sophie en kapper Marko te gast.
  • Het was in 1991 dat Stef Bos furore maakte met zijn debuutalbum Is Dit Nu Later. Nu, 30 jaar later, staat hij met een nieuwe tour 'Dit Is Nu Later' op het podium. Vanavond vertelt Stef Bos over zijn jubileumtour, maar natuurlijk gaat hij ook iets zingen.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Humberto: Bart Arens en Gerard Joling over Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV