Serierecensie: The Time Traveler's Wife is tijdreizen in meeslepend liefdesverhaal

Serierecensie: The Time Traveler's Wife is tijdreizen in meeslepend liefdesverhaal
Romantiek en mysterie met Rose Leslie en Theo James

Kijktip :

Vanaf 16 mei is de serie The Time Traveler's Wife te zien op HBO Max. Het verhaal van Claire en Henry is onmiskenbaar een liefdesverhaal, en start erg sterk. Nu maar hopen dat de serie meer antwoorden dan vragen voor ons in petto heeft. Lees hier de serierecensie van The Time Traveler's Wife.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies..

Every moment matters
The Time Traveler's Wife is een bewerking van de gelijknamige roman van Steven Moffat. We volgen Clare (Rose Leslie) en Henry (Theo James) in een magisch liefdesverhaal. Hun huwelijk kent echter ook één groot probleem: tijdreizen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,3

De beoordeling is gebaseerd op de eerste aflevering van de serie The Time Traveler's Wife.

Dat HBO Max kwaliteit brengt laat de paarse streamingdienst nu ook weer zien met deze romantische serie - met flink wat bloed op de badkamervloer. De schrijvers van onder meer Sherlock en Doctor Who laten dit verhaal in de 'verkeerde' volgorde van start gaan, dus het is meteen opletten geblazen. De cast van The Time Traveler's Wife is erg fijn, met onder onderen Game of Thrones-actrice Rose Leslie en de knappe Theo James uit Divergent, die steeds maar weer naakt uit de lucht komt vallen. Het beroep van tijdreiziger is echter levensgevaarlijk en dat zal voor grote problemen zorgen. De eerste aflevering is meeslepend en we zijn benieuwd naar meer. Voor nu: drie sterren.

Cast
Naast Rose Leslie (Game of Thrones) en Theo James (Divergent) zijn ook Everleigh McDonell (Good Girls) en Caitlin Shorey (For All Mankind) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door David Nutter (Game of Thrones, Band of Brothers)

Acteur Theo James (Henry DeTamble) en Rose Leslie (Clare Abshire) in de serie 'The Time Traveler's Wife'

De eerste aflevering van The Time Traveler's Wife is nu beschikbaar op HBO Max. Elke maandag volgt een nieuwe aflevering met de finale op 20 juni 2022. Deze serie bevat 6 afleveringen. Genre: fantasy, mysterie, romantiek.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Time Traveler's Wife is tijdreizen in meeslepend liefdesverhaal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV