Dinsdag 17 mei in Dwars door de Lage Landen: de Achterhoek en Salland

Dinsdag 17 mei in Dwars door de Lage Landen: de Achterhoek en Salland
Arnout Hauben trekt verder over het Pieterpad

Kijktip :

Na een korte afwezigheid (in verband met de Dodenherdenking en de documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water) is Dwars door de Lage Landen dinsdag weer terug op NPO 2 met de voorlaatste aflevering, waarin Arnout Hauben en zijn vrienden de Achterhoek en Salland doorkruisen.

Dwars door de Lage Landen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nedersaksisch
Arnout, Ruben en Philippe komen aan in de Achterhoek, de streek in het zuidoosten van Gelderland. In het plaatsje Gaanderen wacht hen een warm welkom door een muzikant, die een lied in het Nedersaksisch voor ze zingt. In Laren gaan ze op de koffie bij een barones die haar jeugd doorbracht op kasteel Verwolde.

Motorcross
Op de Sallandse Heuvelrug heeft Arnout een ontmoeting met herderin Suzanne op de planning staan. Ze besloot haar flat op tien hoog in de Bijlmer in te ruilen voor een leven dicht bij de natuur. Minder rustig gaat het eraan toe in Hellendoorn, waar het drietal terecht komt op een oerend harde motorcross.

Dwars door de Lage Landen is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dwars door de Lage Landen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 17 mei in Dwars door de Lage Landen: de Achterhoek en Salland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV