Nieuw seizoen Voor hetzelfde geld vanaf woensdag te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Voor hetzelfde geld vanaf woensdag te zien op RTL 4
Natasja Froger helpt mensen op de huizenmarkt

Kijktip :

Dinsdag (17 mei) gaat het nieuwe seizoen van Voor hetzelfde geld van start op RTL 4. Hierin helpt Natasja Froger diverse stellen bij hun zoektocht naar een nieuw huis. Wat kun je voor het budget op verschillende plekken in het land bemachtigen?

Voor hetzelfde geld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Huizenmarkt
De Nederlandse huizenmarkt is nog altijd oververhit. Woningen gaan voor recordbedragen weg en er wordt met tienduizenden euro's boven de vraagprijs geboden. Veel Randstedelingen zoeken hun heil elders in Nederland, waar de prijzen wat lager liggen - maar met negatieve gevolgen, want nu betaal je ook 'in de provincie' de hoofdprijs.

Ras-Amsterdammer
Voor hetzelfde geld draagt daar nog een steentje aan bij, want ras-Amsterdammer Remco, zijn vrouw Lean en hun twee kinderen moeten met tegenzin de hoofdstad verlaten. Ze groeien hun appartement uit, maar een groter huis in de hoofdstad kunnen ze niet betalen. Hoe gaan zij de stap ervaren om de Amsterdam uit te gaan en in een dorp te wonen?

Het nieuwe seizoen van Voor hetzelfde geld is vanaf dinsdag 17 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Voor hetzelfde geld vanaf woensdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV