Maandag in Vandaag Inside: Heleen van Royen & Roxane Knetemann

Maandag in Vandaag Inside: Heleen van Royen & Roxane Knetemann
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn terug!

Kijktip :

Vanaf vanavond zijn Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen gewoon weer terug waar ze horen te zijn: iedere werkdag om 21:35u op SBS6. De kaars-rel lijkt uitgedoofd, de gebeden van de vele fans zijn verhoord en de mannen gaan gewoon weer door met Vandaag Inside.

Eerste gasten
Critici sneerden de afgelopen tijd dat vrouwen wel niet meer te gast zouden willen zijn in de talkshow maar die worden direct de mond gesnoerd. Maandag zijn namelijk Heleen van Royen, die het regelmatig voor het trio opnam, en oud- profwielrenster Roxane Knetemann te gast. Met hen zal ongetwijfeld teruggeblikt worden op de tumultueuze afgelopen weken, waarin het er toch echt naar uitzag dat we Genee, Van der Gijp en Derksen niet meer gezamenlijk zouden terugzien. Maar zoals zo vaak in de geschiedenis van Veronica Inside, VI Vandaag of Vandaag Inside, blijkt ook nu dat de kijkers de heren gewoon niet kunnen en willen missen. Gelukkig zien ze dat zelf ook in.

Vandaag Inside is vanaf maandag 16 mei weer elke werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Vandaag Inside: Heleen van Royen & Roxane Knetemann of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV