Woensdag in BN'ers in het ziekenhuis: Caroline van der Plas op de corona-afdeling

Woensdag in BN'ers in het ziekenhuis: Caroline van der Plas op de corona-afdeling
Politica mag meekijken bij Covid-zorg

Kijktip :

Naarmate de stage van de bekende Nederlanders (en bekende Vlaming) in BN'ers in het ziekenhuis vordert, krijgen ze steeds meer verantwoordelijkheid. Dat is woensdag (18 mei) te zien in een nieuwe aflevering op SBS6.

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Corona-afdeling
Zo mag Caroline van der Plas, leider van de BoerBurgerBeweging, een volledige dienst meedraaien op de gesloten corona-afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis. Ook zien we hoe Natasja Froger een grondwerker ondersteunt die door een ongeluk zijn vingertopje moet missen. Verder troost ze een vrouw wiens elleboog ernstig is gebroken.

Spoedeisende hulp
Er is natuurlijk ook aandacht voor het werk van Rachel Hazes en Philippe Geubels. Zo komt Rachel op de afdeling longgeneeskunde haar belofte na. Philippe haast zich met zijn mentor naar de spoedeisende hulp, want hier is een ernstig geval binnengebracht: een jongetje die al een week bijna niet heeft gegeten.

BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in BN'ers in het ziekenhuis: Caroline van der Plas op de corona-afdeling of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV