Eintracht Frankfurt - Rangers live op tv en online (finale Europa League)

Eintracht Frankfurt - Rangers live op tv en online (finale Europa League)
Pakt Giovanni van Bronckhorst de cup?

Sport :

Woensdag 18 mei komt het Europa League-seizoen 2021/2022 ten einde. De finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers wordt om 21.00 uur gespeeld in het Ramón Sánchez Pizjuán-stadion in Sevilla, Spanje. Het duel is live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Eintracht Frankfurt - Rangers

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Frankfurt
De 'road to the final' begon voor Eintracht Frankfurt in Groep D. Daarin eindigde het met twaalf punten als eerste, voor Olympiakos, Fenerbahçe en FC Antwerp. In de knock-outfase rekenden de Duitsers met een indrukwekkend rijtje tegenstanders af: achtereenvolgens werden Zenit Sint-Petersburg, Real Betis, FC Barcelona en West Ham United aan de zegekar gebonden.

Rangers
Nadat Rangers, onder leiding van Giovanni van Bronckhorst, via de play-offs het hoofdtoernooi haalde, eindigde het in de groepsfase achter Olympique Lyon - maar vóór Sparta Praag en Brøndby IF - als tweede in Groep A. Ook de Schotten troffen enkele lastige tegenstanders in de knock-outfase: Borussia Dortmund, Rode Ster Belgrado, SC Braga en RB Leipzig.

De Europa League-finale Eintracht Frankfurt - Rangers is woensdag 18 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eintracht Frankfurt - Rangers live op tv en online (finale Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV