ADO Den Haag - FC Eindhoven live op tv (play-offs promotie/degradatie)

ADO Den Haag - FC Eindhoven live op tv (play-offs promotie/degradatie)
Eerste halve finale voor Eredivisie-plaats

Sport :

Op dinsdag 17 mei spelen ADO Den Haag en FC Eindhoven in de eerste halve finale van de play-offs promotie/degradatie tegen elkaar in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

ADO
De mannen uit Den Haag waren natuurlijk jarenlang vaste kracht in de Eredivisie, maar inmiddels spelen ze een jaar in de Eerste Divisie. Uiteraard willen de Hagenezen terug naar de hoogste divisie. In de kwartfinales werd twee keer van NAC gewonnen: zowel thuis als uit met 2-1.

FC Eindhoven
Er staat wel wat op het spel voor FC Eindhoven, na PSV de tweede club van de Brabantse lichtstad. Ze kunnen voor het eerst sinds 1977 weer in de Eredivisie spelen. In de kwartfinale versloegen ze De Graafschap door in de tweede wedstrijd met 3-1 te winnen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Journaal is vanaf 23.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

ADO Den Haag - FC Eindhoven is dinsdag 17 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ADO Den Haag - FC Eindhoven live op tv (play-offs promotie/degradatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV