Nieuw seizoen Busje komt zo gaat woensdag van start op NPO 1

Nieuw seizoen Busje komt zo gaat woensdag van start op NPO 1
Paul de Leeuw reist met touringcar door Nederland

Kijktip :

Paul de Leeuw is vanaf woensdag (18 mei) terug met een gloednieuw seizoen van Busje komt zo. Ook in deze tweede reeks rijdt hij weer met een grote touringcar door Nederland om mensen te verrassen.

Busje komt zo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hans Kesting
Uiteraard rijdt Paul niet in zijn eentje met een lege touringcar door het land. Zijn vaste 'live voice-over' Hans Kesting is ook weer van de partij voor de nuchtere kijk op diverse zaken. Dat belooft weer hilarische momenten op te leveren. Ook buschauffeur Martijn Beuk is weer van de partij in dit tweede seizoen.

Gasten
Verder zagen we in het eerste seizoen al een hele stoet bekende gasten voorbij trekken, en dat zal in deze tweede reeks niet anders zijn. Wie hun opwachting maken is echter nog een verrassing. Vaststaat dat Paul de leukste mensen zal ontmoeten, maar ook op de meest vreemde plekken komt en zich uit de gekste situaties moet zien te redden.

Het nieuwe seizoen van Busje komt zo is vanaf woensdag 18 mei wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Busje komt zo gaat woensdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV