Maandag in Khalid & Sophie: S10 blikt terug op haar Songfestival-deelname

Maandag in Khalid & Sophie: S10 blikt terug op haar Songfestival-deelname
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 16 mei

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow die om en om wordt gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 16 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Khalid & Sophie van maandag 16 mei

  • Nicolaas Veul en Sjuul Paradijs zijn vanavond ons duo van dienst. Met hen flitsen we door het nieuws van de dag.

  • We konden het een tijdje negeren, maar nu luidt Mark Kramer, de opvolger van Ernst Kuipers, de noodklok. Er is nog steeds geen lange-termijn-coronastrategie van het kabinet. Hij en PVV-Tweede Kamerlid Fleur Agema maken zich grote zorgen.

  • Roze supporters zijn vóór hun favoriete voetbalclub en tégen homofobie. Voor de leden van de Roze Règâhs (ADO Den Haag) en de Roze Kameraden (Feyenoord) die wij vanavond te gast hebben gaan voetbal en LHBTIQ+ hand in hand.

  • En met Songfestival-deelnemer S10 blikken we terug op haar avonturen in Turijn. Songfestival-commentator Cornald Maas schuift ook aan.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Khalid & Sophie: S10 blikt terug op haar Songfestival-deelname of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV