Netflix top 3 (mei 2022): Deze films scoren de pannen van het dak

Netflix top 3 (mei 2022): Deze films scoren de pannen van het dak
Met Don't Breathe 2 en meer

Film :

Welke films zijn nu populair op Netflix? Actie, komedie en horror staan op het programma. De blinde man (Avatar-acteur Stephen Lang) is terug in Don't Breathe 2, en schrikeffecten zijn gegarandeerd. Gids.tv heeft de drie populairste films op een rij gezet.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

3. The Takedown (2022)

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,7

Bron: Netflix
Als Lupin-ster Omar Sy meedoet in een nieuwe productie, is succes vaak gegarandeerd. Deze actiekomedie doet wel alles op de Franse slag, wat voor sommige kijkers niet altijd goed kan uitpakken. Verstand op nul en de actie komt vanzelf. Lees hier waar je de film The Takedown kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Takedown.

2. Don't Breathe 2 (2021)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,0

Bron: Sony Pictures Releasing | Netflix
Het eerste deel wordt niet overtroffen, maar uiteindelijk is deze horrofilm Don't Breathe 2 nog best vermakelijk. Aan de blinde man (Stephen Lang) te taak om een jong meisje te beschermen tegen brutale ontvoerders. Lees hier waar je de film Don't Breathe 2 kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Don't Breathe 2.

1. Senior Year (2022)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,6

Bron: Netflix
De absolute nummer 1 is de splinternieuwe komedie Senior Year met Rebel Wilson. Twintig jaar in een coma en je examenfeest missen. Dat moet zeker nog een keer in de herhaling, en het feest is compleet. Lees hier waar je de film Senior Year kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Senior Year.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Netflix top 3 (mei 2022): Deze films scoren de pannen van het dak of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV