Maandag in BEAU: Wopke Hoekstra over dreigende taal Vladimir Poetin

Maandag in BEAU: Wopke Hoekstra over dreigende taal Vladimir Poetin
De gasten van Beau van maandag 16 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op maandag 16 mei.

De gasten bij Beau van maandag 16 mei

  • Dreigende taal van Poetin om het toetreden van Zweden en Finland tot de NAVO. Wat betekent dat voor onze veiligheid? Te gast is minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra.
  • De één is dodelijk krachtig en de ander heeft geniaal geëvolueerd gif. Sommigen lopen zelfs moeiteloos op hun kop over het plafond.Sterrin Smalbrugge weet echt alles van reptielen en bespreekt vanavond de meest bijzondere exemplaren en prachtige beelden.
  • De Ketheltunnel moest vandaag dicht door personeelstekort. Het is een probleem dat in bijna alle branches voorkomt. Beau bespreekt het met Jacco Vonhof, leraar Ismail Aghzanay, Victoria Ruijs van congrescentrum Figi in Zeist en hoofdconducteur Swenn Linssen!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in BEAU: Wopke Hoekstra over dreigende taal Vladimir Poetin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV