Excelsior - Heracles Almelo live op tv (play-offs promotie/degradatie)

Excelsior - Heracles Almelo live op tv (play-offs promotie/degradatie)
Blijft Almelo in de Eredivisie?

Sport :

Op woensdag 18 mei spelen Excelsior en Heracles Almelo in de eerste halve finale van de play-offs promotie/degradatie tegen elkaar in het Van Dongen en De Roo Stadion in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Heracles Almelo
Heracles Almelo verloor de laatste competitiewedstrijd van het Rotterdamse Sparta (1-3), waardoor de Overijsselse ploeg naar de nacompetitie moet. Nu treffen ze opnieuw een Rotterdamse ploeg. Weten ze in de Eredivisie te blijven?

Excelsior
Excelsior speelde een goed slot en het lukte ze dan ook de nacompetitie te bereiken. In de kwartfinale was Roda JC de tegenstander. In twee wedstrijden wonnen de Rotterdammers met 2-4, door in Kerkrade met 2-0 te winnen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.40 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Journaal is vanaf 23.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Excelsior - Heracles Almelo is dinsdag 17 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Excelsior - Heracles Almelo live op tv (play-offs promotie/degradatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV