Dinsdag in Khalid & Sophie: Tom Kleijn en Leo Lucassen over de omvolkingstheorie

Dinsdag in Khalid & Sophie: Tom Kleijn en Leo Lucassen over de omvolkingstheorie
Dit zijn de gasten van dinsdag 17 mei

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 17 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie dinsdag 17 mei

  • Evi Hanssen en Sander de Kramer zijn vanavond het duo van dienst. We nemen met hen het nieuws van de dag door.

  • De schutter die in de VS tien zwarte mensen doodschoot werd daartoe geïnspireerd door de 'omvolkingstheorie'. Oud-correspondent in de VS Tom Kleijn en hoogleraar geschiedenis Leo Lucassen hebben het over de theorie die ook hier vaste voet aan de grond krijgt.

  • Aan tafel zitten de oprichter van het 'Menstruatie instituut' Peter de Vroed, de oprichter van 'Period! Magazine' Paula Kragten en Hacer Karadeniz van de FNV. Zij debatteren of er net zoals in Spanje ook in Nederland menstruatieverlof moet komen.

  • Aankomende vrijdag komt Bae Doven No. 2 van sor uit. In dit album slaat sor een brug tussen hiphop en klassieke muziek. Hij praat over zijn nieuwe album en sluit de avond muzikaal af.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Khalid & Sophie: Tom Kleijn en Leo Lucassen over de omvolkingstheorie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV