Dinsdag in Beau: Jacob Kuipers over rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard

Dinsdag in Beau: Jacob Kuipers over rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard
De gasten van dinsdag 17 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 17 mei.

De gasten bij Beau van dinsdag 17 mei

  • Wetenschappers kijken vol spanning naar de komst van de Einstein Telescoop, een instrument dat zwaartekrachtsgolven kan meten. Grote kans dat het in Nederland gebouwd wordt.Marcel Levi en Stan Bentvelsen vertellen vanavond waarom dit baanbrekend is voor Nederland!

  • Het is de grootste vrijheid die je kan ervaren: vliegen door de lucht. Voor Sabrina Schoenmaker en Kevin van Ekert al helemaal, want zij zitten in het dagelijks leven in een rolstoel. Morgen gaan ze naar het eerste WK skydiven voor mensen met een beperking in Frankrijk.

  • De krapte op de arbeidsmarkt breekt alle records. Ook in de zorg. Met Diederik Gommers, hoofd van de intensive care van het Erasmus MC, en verpleegkundigen Ryan Ramrekha en Mieke van Heteren bespreken we hoe de zorg aantrekkelijk moet worden voor jongeren.

  • We praten verder over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard met Amerika-deskundige Tom van 't Einde
    en strafrechtadvocaat Zahra Boufadiss. Maar ook met de imitator van Johnny Depp, Jacob Kuipers, want wat merkt hij van het veranderende imago van Johnny?

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Jacob Kuipers over rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV