Nieuwe thrillerserie No Return gaat vrijdag van start op NPO 2

Nieuwe thrillerserie No Return gaat vrijdag van start op NPO 2
Vakantie verandert in nachtmerrie

Kijktip :

Vanaf vrijdag 19 mei is op NPO 2 de vierdelige misdaad-/thrillerserie No Return te zien. In de serie maken we kennis met de familie Powell, die hoopt te gaan genieten van een idyllische vakantie in Turkije. Die verandert echter al snel in een nachtmerrie...

No Return aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Gloednieuw
No Return is een gloednieuwe serie die in februari 2022 verscheen en waarin we moeder Kathy en vader Martin volgen, die samen met hun kinderen Noah en Jessica genieten van een welverdiende vakantie in een Turks resort. Hier hopen ze helemaal tot rust te komen, maar die rust is helaas van korte duur.

Strandfeest
De 16-jarige Noah maakt al snel kennis met een meisje dat hem uitnodigt voor een strandfeest. Wanneer kort na het feest de politie het hotel binnenvalt en Noah arresteert, is dat het einde van de idyllische vakantie: Noah wordt beschuldigd van een serieuze misdaad.

De thrillerserie No Return is vanaf vrijdag 20 mei wekelijks rond 23.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van No Return terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe thrillerserie No Return gaat vrijdag van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV