Britse misdaadserie White House Farm vanaf zaterdag te zien op Canvas

Britse misdaadserie White House Farm vanaf zaterdag te zien op Canvas
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

De komende drie zaterdagen is de Britse miniserie White House Farm wekelijks met een dubbele aflevering te zien op Canvas. De serie vertelt een waargebeurd verhaal dat zich afspeelde in de zomer van 1985.

Telefoontje
White House Farm begint op een doodgewone woensdagochtend in de zomer van 1985. Op 7 augustus krijgt de politie in Chelmsford, Essex een verontrustend telefoontje van de lokale landbouwer Jeremy Bamber. Meteen daarna worden er agenten opgeroepen om naar de afgelegen boerderij van Jeremy's ouders te gaan.

Teruggetrokken
Jeremy's zus, moeder, vader en beide neefjes worden allemaal dood teruggevonden. De politie krijgt het beeld van een hechte familie, die wel een erg teruggetrokken bestaan leidt. Inspecteur 'Taff' Jones trekt al gauw zijn conclusies, maar brigadier Stan heeft zijn daar twijfels bij. De veelgeprezen acteur Stephen Graham speelt de rol van 'Taff'.

De Britse misdaadserie White House Farm is vanaf zaterdag 20 mei wekelijks om 20.40 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse misdaadserie White House Farm vanaf zaterdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV