Nieuwe spelshow De 1% Quiz gaat zaterdag 21 mei van start op RTL 4

Nieuwe spelshow De 1% Quiz gaat zaterdag 21 mei van start op RTL 4
Tijl Beckand presenteert verrassende quiz

Kijktip :

Op RTL 4 gaat zaterdag 21 mei de nieuwe spelshow De 1% Quiz van start. In deze quiz, onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats; het gaat juist om logisch en creatief nadenken.

De 1% Quiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Raadsels
In elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij worden niet getest op wat ze van school hebben onthouden, maar hoe hun hersenen écht werken. Dat doen ze door raadsels en puzzels op te lossen.

Finalevraag
De opdrachten worden steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro.

De nieuwe spelshow De 1% Quiz is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow De 1% Quiz gaat zaterdag 21 mei van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV