Zaterdag in Ik vertrek: op bezoek bij oude bekenden Ruud & Linda en Yvonne & Valentijn

Zaterdag in Ik vertrek: op bezoek bij oude bekenden Ruud & Linda en Yvonne & Valentijn
Wat is er van hun avontuur terechtgekomen?

Kijktip :

Zaterdag (21 mei) gaan we in Ik vertrek op bezoek bij enkele oude bekenden van het programma. Jaren geleden gingen ze het avontuur van hun leven aan, maar wat is er van ze geworden? Daar komen we nu achter.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Heimwee
In 2007 vertrokken Ruud en Linda Moerman met hun drie puberzonen naar Zuid-Frankrijk. Voor Ruud ging zijn droom eindelijk in vervulling: het runnen van een camping. Linda had flinke heimwee en er zat niks anders op dan terug te keren naar Nederland. Veertien jaar later gaan ze terug naar Frankrijk om de camping weer te runnen. Gaat het ze deze keer beter af?

Fiets
Verder krijgen we ook te zien hoe het avontuur van Yvonne en Valentijn van der Valk is afgelopen. In 2012 trokken ze per fiets de wereld rond en uiteindelijk belandden ze in de Franse Alpen om een camping te pachten. Tien jaar later leiden ze een compleet ander leven en hebben ze zich op een nieuw 'projectje' gestort. Hoe staat het ervoor?

Ik vertrek is zaterdag 21 mei om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Ik vertrek: op bezoek bij oude bekenden Ruud & Linda en Yvonne & Valentijn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV