Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje 2022 live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje 2022 live op tv en online
Terug in zonnige Barcelona

Sport :

Na de overwinning van Verstappen in Miami gaat het circus van de Formule 1 door naar Barcelona, het circuit waar ze ook in het winterseizoen zijn gepasseerd. Gaat Verstappen hier de achterstand weer een klein stukje verkleinen? Het hele weekend is de Formule 1 te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Red Bull of Ferrari?
Het is duidelijk dat dit seizoen gaat draaien om een strijd tussen de bolides van Red Bull en die van het Italiaanse Ferrari. De rest gaat daar dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet meer bijkomen. Verstappen zal (na twee duren 0-punt races) de achterstand op Charles Leclerc moeten inlopen. Gaat dat de Nederlander dit weekend weer lukken?

Tijdschema Formule 1 GP van Spanje 2022

Vrijdag 20 mei

  • 14.00 uur: vrije training 1
  • 17.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 21 mei

  • 13.00 uur: vrije training 3 (samenvatting)
  • 15.25 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 22 mei

  • 13.15 uur: voorbeschouwing race
  • 15.00 uur: race (samenvatting)

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Spanje is op zondag 21 mei om 15.00 uur te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 20 mei zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje 2022 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV