Donderdag in Op1: Giovanca Ostiana over haar nieuwe programma Amazing Grace

Donderdag in Op1: Giovanca Ostiana over haar nieuwe programma Amazing Grace
Dit zijn de gasten van donderdag 19 mei

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Sven Kockelmann en Fidan Ekiz. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 19 mei

  • De premier vindt dat hij geen regels heeft overtreden door zelf te bepalen welke berichtjes hij verwijderde en welke hij liet archiveren, liet hij vandaag weten in het smsjes-debat. Het beeld dat hij de boel belazert, is volgens Rutte niet waar. Oud-minister Uri Rosenthal vindt dat de kamer te veel transparantie eist van het kabinet. We bespreken met politiek verslaggever van WNL Marieke Smits welke consequenties dit debat heeft.

  • Men zegt dat er een opmerkelijke toename is van het zeer zeldzame apenpokkenvirus in West-Europa, een ziekte die normaal alleen in Afrika voorkomt. Moeten we ons zorgen maken? Ab Osterhaus praat erover.

  • In haar nieuwe programma Amazing Grace laat zangeres en presentatrice Giovanca Ostiana acht Nederlandse artiesten kennis maken met de wereld van de gospel. Eén van de kandidaten, Dries Roelvink, probeert zelfs zijn angst voor de dood te bezweren. Vanavond vertelt hij samen met Giovanca of dat gelukt is.

  • Ze zat in huisarrest in Rusland, maar Maria Aljotsjina was haar politiebewakers te slim af. Verkleed in een knalgroen maaltijdbezorger kostuum wist de leider van protestband Pussy Riot Rusland te ontvluchten. Nu toert ze met haar medebandleden waaronder Olga Borisova en Diana Burkot door Europa om geld op te halen voor Oekraïne. Zaterdag staan ze op het podium in Amsterdam, maar eerst schuift het drietal samen met journalist Pjotr Sauer aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Giovanca Ostiana over haar nieuwe programma Amazing Grace of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV