Heracles Almelo - Excelsior live op tv (play-offs promotie/degradatie)

Heracles Almelo - Excelsior live op tv (play-offs promotie/degradatie)
Excelsior op rozen naar de finale?

Sport :

Op zaterdag 21 mei spelen Excelsior en Heracles Almelo in de return van de halve finale van de play-offs promotie/degradatie tegen elkaar in het Polman Stadion in Almelo. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Heenwedstrijd
In de eerste play-offs wedstrijd gingen de Rotterdammers er toch wel met een ruime zege vandoor. Mede door een goal van de wonderspits Dallinga, die dit seizoen overkwam van het tweede elftal van FC Groningen. Het wordt een zware klus voor de Heraclieden om nog te overleven en toch in de Eredivisie te blijven.

Heracles
Heracles verloor haar laatste competitiewedstrijd van Sparta, waardoor zij nu nacompetitie moeten spelen. Excelsior won in de kwartfinale in twee wedstrijden van Roda JC (2-2 en 2-0).

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport is vanaf 23.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Heracles Almelo - Excelsior is zaterdag 21 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heracles Almelo - Excelsior live op tv (play-offs promotie/degradatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV