Klassieke actiefilm Mad Max 2: The Road Warrior zondag te zien op Veronica

Klassieke actiefilm Mad Max 2: The Road Warrior zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Zondag heeft Veronica een klassieker-avond voor ons in petto, want na The Empire Strikes Back is ook de legendarische actiefilm Mad Max 2: The Road Warrior te zien in de Meimaand Filmmaand. Mel Gibson werd dankzij deze productie een wereldster. Je kunt Mad Max 2: The Road Warrior streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2022 op Gids.tv.

Het verhaal
De wereld is niet meer zoals die was. De steden van vroeger zijn veranderd in een grote woestenij. De eenzame zwerver Max trekt doelloos rond op zoek naar voedsel en benzine om te kunnen overleven. Dan komt hij bij een dorpje waar de inwoners een enorme hoeveelheid benzine hebben. Tegen wil en dank besluit hij ze te helpen in de strijd tegen een groep gewelddadige motorrijders.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Na het baanbrekende Mad Max (1979) leverde de Australische regisseur George Miller met Mad Max 2: The Road Warrior wederom een fenomenale actiefilm af. Hij schetst ons een dystopische toekomst voor, waar de desolate landschappen in Australië zich natuurlijk uitstekend voor lenen. Deze film biedt weliswaar niet het onvergetelijke spektakel van het latere Mad Max: Fury Road (2015), maar houdt je als kijker desalniettemin de hele tijd op het puntje van je stoel. Bovendien zet Mel Gibson een onvergetelijke held neer in de hoofdrol.

Mad Max 2: The Road Warrior (1981) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is zondag 22 mei om 22.40 uur te zien op Veronica. Genre: actie, sciencefiction. Speelduur: 96 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klassieke actiefilm Mad Max 2: The Road Warrior zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV