Shailene Woodley raakt verloren op zee in Adrift

Shailene Woodley raakt verloren op zee in Adrift
Waargebeurd verhaal van koppel dat ramp meemaakt

Nieuws :

In de eerste trailer van Adrift is te zien hoe het nieuwe koppel Tami Oldham (Shailene Woodley) en Richard Sharp (Sam Claflin) verloren raakt op zee. De twee, net verliefd en op een vaarmissie, belandden in een cycloon en Richard raakt gewond. Lukt het Tami om hem te redden?

Adrift is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Tami en Richard, allebei schippers, raken verliefd en gaan samen op een vaarmissie. Op een gegeven moment komen ze in één van de grootste cyclonen ooit terecht. Wanneer Tami wakker wordt, ziet ze dat er bijna niks meer over is van het schip en ligt Richard zwaargewond in het water.

Wat volgt is 41 dagen afzien voor Tami Oldham die, naast het bijna-verloren schip, óók moet zorgen voor de enige man waar ze ooit van hield. De 'echte' Tami Oldham beschreef haar verhalen in het boek Red Sky in Mourning: A True Story of Love, Loss, and Survival at Sea.

Eerder zou Miles Teller (Fantastic Four) nog de mannelijke hoofdrol spelen. Hij werkte al een aantal keer samen met Shailene Woodley (The Fault in our Stars), bijvoorbeeld in Insurgent. Uiteindelijk ging Sam Claflin (The Hunger Games: Catching Fire) er met de rol vandoor toen bleek dat Teller het niet kon rijmen met zijn agenda.

Shailene Woodley en Sam Claflin.

Adrift draait vanaf 5 juli in de bioscopen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shailene Woodley raakt verloren op zee in Adrift of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV