Recensie: Chip n' Dale: Rescue Rangers is humorrijke film vol kritiek en fanservice

Recensie: Chip n' Dale: Rescue Rangers is humorrijke film vol kritiek en fanservice
Met John Mulaney en Andy Samberg

Film :

Vanaf 20 mei staat de film Chip 'n Dale: Rescue Rangers op Disney+. Knabbel en Babbel zijn al jaren niet meer samen, maar nu zijn ze terug in een feestje vol referenties voor fans van animatiefans van Disney en meer. Lees hier de recensie van Chip 'n Dale: Rescue Rangers.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Klaar voor de reboot?
Chip en Dale leven tussen echte mensen in het moderne Los Angeles, maar hun levens zijn nu heel anders dan al die jaren geleden. Het is al decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd stopgezet en Chip heeft zich overgegeven aan een burgerlijk leven als verkoper van verzekeringen.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 88% | IMDb ★ 7,9

De film doet natuurlijk denken aan de klassieke hybride film Who Framed Roger Rabbit, dat ook direct één van de vele films is die in deze film wordt genoemd. Over het algemeen is deze film een feest voor de liefhebbers van de animatiefilm. Zowel de oude klassiekers als de nieuwe klassiekers komen voorbij, zowel om ze te prijzen als ze toch een beetje kapot te maken. Daarnaast heeft de film gewoon een hele interessante verhaallijn in huis, die vol zit met actie en humor, die ook nog eens heel wat Hollywood-kritiek met zich meebrengt. En dan hebben we het nog niet over de geweldige cameo's gehad... 4 sterren.

Cast
Naast John Mulaney (Spider-Man: Into the Spider-Verse) en Andy Samberg (Palm Springs) spelen ook KiKi Layne (The Old Guard), Will Arnett (Ratatouille) en Seth Rogen (The Lion King) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Akiva Schaffer (Hot Rod).

Vanaf 20 mei 2022 is Chip n' Dale: Rescue Rangers te kijken op Disney+. Genre: Komedie, Animatie. Tijdsduur: 96 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Chip n' Dale: Rescue Rangers is humorrijke film vol kritiek en fanservice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV