Finale De slechtste chauffeur van Nederland woensdag te zien op RTL 5

Finale De slechtste chauffeur van Nederland woensdag te zien op RTL 5
Wie is de allerslechtste?

Kijktip :

Na acht loodzware, chaotische, maar vooral ook hilarische weken is het woensdag (25 mei) tijd voor de grote finale van De slechtste chauffeur van Nederland. Welke chauffeurs verdienen hun rijbewijs terug en wie is écht de slechtste van het stel?

Finale De slechtste chauffeur van Nederland gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Twijfelachtig
Waar het halen van de finale in andere televisieprogramma's altijd een hoogtepunt in iemands leven zal zijn, betekent het in De slechtste chauffeur van Nederland weinig goeds. Sterker nog: het is een tamelijk twijfelachtige eer. In de finale is namelijk alleen plek voor de drie slechtste chauffeurs van het afgelopen seizoen.

Bedroevend
De chauffeurs die de afgelopen weken het allerslechtst hebben gepresteerd doen in de finale eindexamen in Haarlem. Het resultaat is ronduit bedroevend: twee van hen halen de eindstreep niet. Hebben ze dan bijna niets geleerd? Wat volgt is het grote revanchemoment: The Grand Final. Wie wordt dit jaar 'De slechtste chauffeur van Nederland'?

De finale van De slechtste chauffeur van Nederland is woensdag 25 mei om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale De slechtste chauffeur van Nederland woensdag te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV