Vrijdag in HLF8: Stella Bergsma over Amber Heard vs Johnny Depp

Vrijdag in HLF8: Stella Bergsma over Amber Heard vs Johnny Depp
Dit zijn de gasten van vrijdag 20 mei

Kijktip :

Vanavond is er weer een aflevering van HLF8 te zien op SBS6, de laatste van deze week alweer. Op deze vrijdag praat Leonie ter Braak onder meer met Raymond Mens en Stella Bergsma over dé rechtszaak van de afgelopen jaren: die tussen Johnny Depp en Amber Heard. Hieronder lees je wie de gasten zijn van talkshow HLF8.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in HLF8 - vrijdag 20 mei

  • Goedele Liekens is vanavond weer de wingman aan tafel.
  • Het wordt de rechtszaak van de eeuw genoemd: Johnny Depp versus Amber Heard. Al drie weken kan de hele wereld meekijken hoe de twee het uitvechten in de rechtszaal. Met Stella Bergsma, Bram Moszkowicz en Raymond Mens wordt het laatste nieuws besproken.
  • Hij is winnaar van maar liefst 12 Music Industry Awards, te vergelijken met de Nederlandse Edisons: Milow. Hij heeft met 'Nice To Meet You' naar eigen zeggen het meest persoonlijke album ooit heeft geschreven, waarin hij onder andere zingt over zijn vaderrol.
  • Miljoenen mensen keken er reikhalzend naar uit: het nieuwe album van Harry Styles, genaamd Harrys House. Een zanger die is uitgegroeid tot stijlicoon en popidool. We praten erover met Dyanne Beekman en Eva Koreman.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in HLF8: Stella Bergsma over Amber Heard vs Johnny Depp of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV