Woensdag 25 mei in BN'ers in het ziekenhuis: patiënt stopt met ademen

Woensdag 25 mei in BN'ers in het ziekenhuis: patiënt stopt met ademen
Paniek bij Caroline van der Plas

Kijktip :

De stage van de vier bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis nadert zijn einde, maar dat betekent niet dat de aandacht mag verslappen. In de aflevering van woensdag 25 mei wacht hen weer enkele heftige momenten.

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Narcose
Caroline van der Plas staat nuchter in het leven, maar ze schrikt zich helemaal wezenloos als ze er tijdens haar dienst in de OK achter komt dat een patiënt stopt met ademen op het moment dat ze onder narcose gebracht wordt. Natasja Froger heeft haar draai op de spoedeisende hulp inmiddels helemaal gevonden.

Wassen
Aan het einde van haar dienst zoekt Natasja een bekende patiënt op die haar diep heeft geraakt. Rachel Hazes maakt de balans wat betreft haar prikangst op en Philippe Geubels heeft vandaag zijn allerlaatste dienst op ouderengeneeskunde. Hij wil zijn laatste grens opzoeken: iemand volledig wassen.

BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 25 mei in BN'ers in het ziekenhuis: patiënt stopt met ademen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV