Vrijdag in Op1: Peter Houtman over Feyenoord, Marion Koopmans en minister Yesilgöz

Vrijdag in Op1: Peter Houtman over Feyenoord, Marion Koopmans en minister Yesilgöz
Dit zijn de gasten van vrijdag 20 mei

Kijktip :

Op deze vrijdag zitten Jort Kelder en Welmoed Sijtsma weer klaar voor de laatste Op1 van de week. Vanavond zit onder meer stadionspeaker en oud-speler van Feyenoord Peter Houtman aan tafel, naast minister Dilan Yesilgöz en Marion Koopmans. Dit zijn de gasten van vrijdag 20 mei.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Op1 - vrijdag 20 mei

  • Gaat Feyenoord een Europese hoofdprijs winnen? De Rotterdammers nemen het aankomende woensdag in de finale van de Conference League op tegen AS Roma. We blikken vooruit met Fresia Cousiño Arias, stadionspeaker Peter Houtman en de Rotterdamse spoken word artiest Christopher Blok.
  • Het drugsgebruik onder studenten is tijdens de coronacrisis explosief gestegen. Dat merken ook studentes Valerie Lhoëst en Charlotte Stikkelbroeck. Zij luiden de noodklok over het overmatig drugsgebruik van hun studiegenoten.
  • Ook in Nederland zijn waarschijnlijk mensen met het apenpokkenvirus besmet. Wat is het risico van deze variant, die normaal alleen in Afrika voorkomt, voor Nederland? Marion Koopmans vertelt er vanavond over.
  • Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgoz presenteerde vandaag haar nieuwe strategie om terrorisme te bestrijden. Wat is er nodig? En waar schuilt het gevaar?

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Peter Houtman over Feyenoord, Marion Koopmans en minister Yesilgöz of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV