Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 20

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 20
Kijktips voor 21 t/m 27 mei

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in mei 2022.

F*ck de Liefde 2 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa (Bo Maerten) gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki (Nienke Plas) op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza. Lees hier waar je vanaf 20 mei F*ck de Liefde 2 kunt kijken.

Love, Death & Robots, S3 (nu te zien)

Netflix

Een heel rits verschillende afleveringen, die onder meer kijken naar thema's als racisme, de overheid, vrije wil, de menselijke natuur en genres als science fiction, horror, fantasy en zelfs komedie. Bekijk hier waar je Love, Death & Robots kunt streamen.

Jackass 4.5 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Jackass 4.5 dient als uitbreiding van Jackass Forever, de vierde film in de anarchistische reeks. Het nieuwste deel bestaat uit behind-the-scenes beelden, nooit eerder vertoonde stunts, hilarische outtakes en interviews met de cast en crewleden. Lees hier waar je vanaf 20 mei Jackass 4.5 kunt kijken.

Stranger Things, S4a (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een
nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt streamen.

Verder op Netflix

  • Godspeed (23 mei)
  • Sea of Love (23 mei)
  • Somebody Feed Phil, S5 (25 mei)
  • Larva Pendant (25 mei)
  • My Little Pony: Make Your Mark (26 mei)
  • Pokémon Master Journeys: The Series: Part 3 (26 mei)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 20 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV