AZ - sc Heerenveen live op tv (play-offs Europees voetbal)

AZ - sc Heerenveen live op tv (play-offs Europees voetbal)
Wie gaat er naar de finale van de play-offs?

Sport :

Op zondag 22 mei spelen AZ en sc Heerenveen tegen elkaar in de play-offs voor Europees voetbal. Zij doen dat in de return in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt vanaf 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Return
De heenwedstrijd was voor de neutrale kijker een geweldige kijkervaring. Nadat de Alkmaarders in de tweede helft op voorsprong kwamen, verloren ze de wedstrijd alsnog door twee late goals van Sarr en Halilovic. Er kan dus nog van alles gebeuren in Alkmaar.

Alkmaar of Heerenveen?
De vraag is dus naar welke ploeg het finale ticket gaat: de door een slechte motivatie getergd AZ of een geweldig presterend sc Heerenveen. Voor de Alkmaarders zou een verlies betekenen dat ze voor het eerst sinds het seizoen 2017/2018 geen Europees voetbal zouden spelen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - AZ is zondag 22 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op AZ - sc Heerenveen live op tv (play-offs Europees voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV