Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022

Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022
Met onder meer A Discovery of Witches

Nieuws :

Het is buiten weer heerlijk zomerweer. Dus: de bikini of zwembroek aan, een duikje in het zwembad en dan met een lekker glas koude cola, limonade of wijn een serie of film kijken in het heerlijke zonnetje, of een filmpje kijken als het licht buiten langzaam uitgaat. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2022.

Kijktips van Gids.tv

Bumperkleef (1 juni)

Videoland

Jeroen Spitzenberger in de film 'Bumperkleef'
Het verhaal gaat over vader Hans, een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man die met zijn gezin op weg is naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestresst begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een bizarre verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. Lees hier waar je Bumperkleef kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Bumperkleef.

Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband (3 juni)

Videoland

Bron: Videoland
We volgen Emiles voorbereidingen voor zijn emigratie naar Thailand met zijn twaalfjarige zoon Emilio. Hij wil Nederland achter zich laten en zijn brood daar gaan verdienen. Gedurende het vertrek en zicht op de toekomst, worden ook het verleden en heden geportretteerd. Bekijk hier waar je vanaf 3 juni Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband kunt streamen.

Penoza: The Final Chapter (4 juni)

Videoland

De film start met het verhaal van Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die ondergedoken zit in Canada en daar een anoniem leven leidt. Helemaal niemand weet dat ze nog leeft, behalve haar moeder Fiep. Als een collega wordt aangevallen, vermoordt ze uit zelfverdediging de dader. Lees hier waar je Penoza: The Final Chapter kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Penoza: The Final Chapter.

A Discovery of Witches, S3 (6 juni)

Videoland

Diana Bishop, historica en heks, verkrijgt toegang tot het boek Ashmole 782. Hierin staan bijzondere mysteries die ze op moet lossen. Ze krijgt hulp van de enigmatische en charismatische Matthew Clairmont. Hij blijkt een vampier te zijn en Diana weet; heksen mogen vampiers niet vertrouwen. Bekijk hier waar je A Discovery of Witches kunt streamen.

Devils, S2 (13 juni)

Videoland

In 2011 is het hoofd van handel van de Londense NYL-bank, Massimo Ruggero, betrokken bij een schandaal. De plotselinge dood van een collega zet alles op zijn kop. Massimo is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en ontdekt een stille oorlog achter de Europese crisis. Bekijk hier waar je vanaf 13 juni Devils kunt streamen.

Ze weten alles van je (29 juni)

Videoland

Bron: Videoland
In deze serie duikt onderzoeksjournalist Nadia in de vermissing van cyberexpert Arjen Kamphuis. Ze spreekt met vrienden van Arjen en betrokkenen bij deze geruchtmakende verdwijningszaak die nooit is opgehelderd. Het is een spannende combinatie van documentaire en fictie, die de kijker aan het denken zet over de gevaren waar Arjen voor waarschuwde rondom online privacy. Bekijk hier waar je vanaf 29 juni Ze weten alles van je kunt streamen.

Verder op Videoland

Volgt z.s.m.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV